Învierea blogului

Cu aproximativ o lună în urmă m-am întâlnit cu o cunoștință pe care nu o mai văzusem de ceva vreme. După două trei cuvinte, mă întreabă: „Cum mai merge blogul?” Raspunsul meu ajunse foarte concis și la subiect: „Care blog?”

Cam așa stă treaba cu mine și scrisul pe blog: îl iubesc așa de mult că am și uitat că există. Oficial, a trecut mai bine de un an jumate de când nu l-am mai vizitat. Acum, cu sosirea noului an, când toate lucrurile se fac noi, am decis să reînnoiesc jurămintele și să-i dau mai multă atenție. Sper să mă țină mai mult de două postări, așa rare cum or fi ele. Printre muncă, dizertații, proiecte, teste, corectări, podcast-uri, pregătiri de adulthood și alte treburi,voi încerca să scriu câteva idei ce-mi stau pe cap de ceva vreme și cred că merită împărtășite cu lumea-ntreagă. Pe de altă parte încerc să-mi spăl rușinea postărilor scrise pe aceeași blog cu câțiva ani în urmă. Rușine, ne-rușine, parcă-i totuși interesant să vezi evoluția ta ca om printr-un blog abandonat cu anii. În fine, hai că mă-nticcc3c7e6b911b2b03453be_5fc_c-postnd și voi ați venit aici pentru chestii mai interesante, precum evoluția vocalelor din latina clasică la limbile romanice.

Ne vedem data viitoare. Poate. Dacă nu mi-e prea lene să scriu și singura postare rămâne asta cu învierea. Poate-i defapt o-nmormântare. Vom vedea.

Denis

 

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s